Siirry sisältöön
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
  • Kieli
    • Suomi
    • English
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
Kieli
  • Suomi
  • English
Tarkennettu
Käytetyt suodattimet:
Asiasanat: Poista suodatin halogen(I) ions
Sivu ladataan uudelleen, kun suodatin poistetaan.
Poista rajaukset
Sivu ladataan uudelleen, kun suodatin poistetaan.
Poista rajaukset
Näytä rajaukset (1)
Asiasanat: Poista suodatin halogen(I) ions
  • Keittiömestarin huippuosaamine...
  • Sitaatti
  • Tulosta
  • Vie tietue
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Keittiömestarin huippuosaaminen mestarien itsensä kertomana

Keittiömestarin huippuosaaminen mestarien itsensä kertomana

Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Turpeinen, Veijo
Aineistotyyppi: Väitöskirja
Kieli:fin
Julkaistu: Jyväskylä : 2009
Sarja:Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja, 100.
Aiheet:
keittiömestarit
kokit
ruoanvalmistus
osaaminen
ammattitaito
asiantuntijuus
ammatillinen kehitys
työssäoppiminen
ammatillinen tieto
aistit
sitoutuminen (toiminta)
ravitsemisala
haastattelututkimus
aistinvarainen arviointi
ruokakulttuuri
gastronomia
väitöskirjat
Linkit:Lyhennetty versio äänikirjana
  • Kuvaus
  • Henkilökuntanäyttö
Kuvaus
Kuvausta ei saatavissa.

Samankaltaisia teoksia

  • Luokka ja sukupuoli ruokakirjoissa : tapausesimerkkinä Hans Välimäen tuotanto
    Tekijä: Kallio, Emmi
    Julkaistu: (2010)
  • Luokka ja sukupuoli ruokakirjoissa : tapausesimerkkinä Hans Välimäen tuotanto
    Tekijä: Kallio, Emmi
    Julkaistu: (2010)
  • Taito hyppysissä - osaaminen ravintolakokin ammatissa
    Tekijä: Nakkila, Pirkko
    Julkaistu: (2004)
  • Kansanomainen keittämisen taito
    Tekijä: Knuuttila, Maarit, kirjoittaja
    Julkaistu: (2022)
  • Karfiol oder Blumenkohl? : Unterschiede zwischen der österreichischen und deutschen Varietät aus der Hinsicht der Speisenamen
    Tekijä: Häivälä, Tytti
    Julkaistu: (1995)

Hakuvaihtoehdot

  • Hakuhistoria
  • Tarkennettu haku
  • Uutuusluettelo

Tarvitsetko apua?

  • Hakuohje

Yhteystiedot

  • University of Jyväskylä
  • Avoimen tiedon keskus
  • Saavutettavuusselostus