Syötävien marjojen polyfenolit ja niiden terveysvaikutuksia ihmiselle

Polyfenolit ovat kasvien toissijaisia aineenvaihduntatuotteita, jotka voidaan ryhmitellä pääluokkiin kemiallisen rakenteensa mukaan. Niitä esiintyy runsaasti marjoissa ja niillä on erilaisia ominaisuuksia, jotka voivat vaikuttaa ihmisen terveyteen. Tämä LuK-tutkielma käsittelee syötävistä marjoista...

Täydet tiedot

Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Moisio, Henni
Muut tekijät: Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Faculty of Sciences, Kemian laitos, Department of Chemistry, Jyväskylän yliopisto, University of Jyväskylä
Aineistotyyppi: Kandityö
Kieli:fin
Julkaistu: 2024
Aiheet:
Linkit: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/94806