Siirry sisältöön
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
  • Kieli
    • Suomi
    • English
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
Kieli
  • Suomi
  • English
Tarkennettu
  • Tuottajien kokemuksia lähiruoa...
  • Sitaatti
  • Tulosta
  • Vie tietue
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Tuottajien kokemuksia lähiruoasta : kohti maatalouden ekologista modernisoitumista?

Tuottajien kokemuksia lähiruoasta kohti maatalouden ekologista modernisoitumista?

Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Puupponen, Antti
Muut tekijät: Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto
Aineistotyyppi: Pro gradu
Kieli:fin
Julkaistu: 2003
Aiheet:
209
lähiruoka
ekologia
tuottajat
modernisaatio
paikallisuus
Linkit: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/91160
  • Saatavuustiedot
  • Kuvaus
  • Henkilökuntanäyttö

Internet

https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/91160

Samankaltaisia teoksia

  • Maaseutuyrittäjyys, verkostot ja paikallisuus : tapaustutkimus pienimuotoisen elintarviketuotannon kestävyydestä Keski-Suomessa
    Tekijä: Puupponen, Antti
    Julkaistu: (2009)
  • Maaseutuyrittäjyys, verkostot ja paikallisuus : tapaustutkimus pienimuotoisen elintarviketuotannon kestävyydestä Keski-Suomessa
    Tekijä: Puupponen, Antti
    Julkaistu: (2009)
  • Lähiruoka ruoan globalisoitumisen valossa : lähiruoka keskisuomalaisten kaupan edustajien silmin
    Tekijä: Vanhanen, Lyyti
    Julkaistu: (2005)
  • Tuottajien ja artistien näkemyksiä musiikkituottajan luovasta tekijyydestä osana populaarimusiikin tuotantoprosessia
    Tekijä: Pökkä, Justiina
    Julkaistu: (2024)
  • Local harvest sharing organizations : understanding the sharing model
    Tekijä: Edwards, Chad, kirjoittaja
    Julkaistu: (2014)

Hakuvaihtoehdot

  • Hakuhistoria
  • Tarkennettu haku
  • Uutuusluettelo

Tarvitsetko apua?

  • Hakuohje

Yhteystiedot

  • University of Jyväskylä
  • Avoimen tiedon keskus
  • Saavutettavuusselostus