Skip to content
University of Jyväskylä | Thesis search
  • Language
    • Suomi
    • English
University of Jyväskylä | Thesis search
Language
  • Suomi
  • English
Advanced
  • Tuottajien kokemuksia lähiruoa...
  • Cite this
  • Print
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Tuottajien kokemuksia lähiruoasta : kohti maatalouden ekologista modernisoitumista?

Tuottajien kokemuksia lähiruoasta kohti maatalouden ekologista modernisoitumista?

Bibliographic Details
Main Author: Puupponen, Antti
Other Authors: Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: 2003
Subjects:
209
lähiruoka
ekologia
tuottajat
modernisaatio
paikallisuus
Online Access: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/91160
  • Holdings
  • Description
  • Staff View

Internet

https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/91160

Similar Items

  • Maaseutuyrittäjyys, verkostot ja paikallisuus : tapaustutkimus pienimuotoisen elintarviketuotannon kestävyydestä Keski-Suomessa
    by: Puupponen, Antti
    Published: (2009)
  • Maaseutuyrittäjyys, verkostot ja paikallisuus : tapaustutkimus pienimuotoisen elintarviketuotannon kestävyydestä Keski-Suomessa
    by: Puupponen, Antti
    Published: (2009)
  • Lähiruoka ruoan globalisoitumisen valossa : lähiruoka keskisuomalaisten kaupan edustajien silmin
    by: Vanhanen, Lyyti
    Published: (2005)
  • Tuottajien ja artistien näkemyksiä musiikkituottajan luovasta tekijyydestä osana populaarimusiikin tuotantoprosessia
    by: Pökkä, Justiina
    Published: (2024)
  • Local harvest sharing organizations : understanding the sharing model
    by: Edwards, Chad, kirjoittaja
    Published: (2014)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips

Contact

  • University of Jyväskylä
  • Open Science Centre
  • Accessibility report