Siirry sisältöön
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
  • Kieli
    • Suomi
    • English
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
Kieli
  • Suomi
  • English
Tarkennettu
  • Asiakassuhteen ominaisuudet yh...
  • Sitaatti
  • Tulosta
  • Vie tietue
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Asiakassuhteen ominaisuudet yhteistyön kehittämisen pohjana : toiminta-analyyttinen tutkimus RavintoRaision elintarviketoimialalta

Asiakassuhteen ominaisuudet yhteistyön kehittämisen pohjana toiminta-analyyttinen tutkimus RavintoRaision elintarviketoimialalta

Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Järvinen, Tommi
Muut tekijät: Taloustieteiden tiedekunta, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto
Aineistotyyppi: Pro gradu
Kieli:fin
Julkaistu: 2004
Aiheet:
cooperation
RavintoRaisio
business relationships
hankinta
asiakkuus
kuluttajat
food industry
yhteistyö
efficient consumer response
elintarviketeollisuus
Linkit: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/90408
  • Saatavuustiedot
  • Kuvaus
  • Henkilökuntanäyttö

Internet

https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/90408

Samankaltaisia teoksia

  • Suomalainen ravinto- ja nautintoaineteollisuus 1884–1938 : ensimmäisen maailmansodan, itsenäistymisen ja sisällissodan vaikutus toimialan kehitykseen
    Tekijä: Rauhala, Aleksi
    Julkaistu: (2019)
  • Network dynamics and firm performance : evidence from the global food processing industry 2000-2012
    Tekijä: Bertel, Abrial, kirjoittaja
    Julkaistu: (2015)
  • Hankintayhteistyö yritysten välisen yhteistyön käynnistäjänä teknisessä tukkukaupassa
    Tekijä: Nyholm, Juha
    Julkaistu: (2004)
  • Promoting the Planetary Health Diet in Grocery Retail : Comparison of Retail Chains in Finland
    Tekijä: Rislakki, Milla
    Julkaistu: (2024)
  • Perceived barriers inhibiting Finnish consumers from engaging in sustainable food purchasing
    Tekijä: Tiainen, Noora
    Julkaistu: (2023)

Hakuvaihtoehdot

  • Hakuhistoria
  • Tarkennettu haku
  • Uutuusluettelo

Tarvitsetko apua?

  • Hakuohje

Yhteystiedot

  • University of Jyväskylä
  • Avoimen tiedon keskus
  • Saavutettavuusselostus