Ruokajärjestelmän toimijoiden näkemyksiä reilusta ruokamurroksesta

Tämän tutkielman tarkoituksena on selvittää Suomen ruokajärjestelmän toimijoiden näkemyksiä reilusta ruokamurroksesta. Reilu ruokamurros tarkoittaa ruokajärjestelmän rakenteellista kestävyysmurrosta sosiaalisesti oikeudenmukaisella tavalla. Reilun ruokamurroksen tavoitteena on muutos kestävään ja il...

Täydet tiedot

Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Ervasti, Aino
Muut tekijät: Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, Faculty of Humanities and Social Sciences, Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos, Department of Social Sciences and Philosophy, Jyväskylän yliopisto, University of Jyväskylä
Aineistotyyppi: Pro gradu
Kieli:fin
Julkaistu: 2021
Aiheet:
Linkit: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/78520