_version_ |
1809901320382971904
|
annif_keywords_txtF_mv |
julkiset hankinnat
hankinta
julkinen sektori
ympäristökysymykset
kriteerit
|
annif_uris_txtF_mv |
http://www.yso.fi/onto/yso/p16511
http://www.yso.fi/onto/yso/p4509
http://www.yso.fi/onto/yso/p7104
http://www.yso.fi/onto/yso/p4339
http://www.yso.fi/onto/yso/p7607
|
author |
Tykkyläinen, Riina
|
author2 |
Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
Faculty of Humanities and Social Sciences
Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos
Department of Social Sciences and Philosophy
Jyväskylän yliopisto
University of Jyväskylä
Yhteiskuntapolitiikka
Social Policy
209
|
author_facet |
Tykkyläinen, Riina
Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
Faculty of Humanities and Social Sciences
Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos
Department of Social Sciences and Philosophy
Jyväskylän yliopisto
University of Jyväskylä
Yhteiskuntapolitiikka
Social Policy
209
Tykkyläinen, Riina
|
author_sort |
Tykkyläinen, Riina
|
building |
Jyväskylän yliopisto
JYX-julkaisuarkisto
|
datasource_str_mv |
jyx
|
department_txtF |
Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos
|
faculty_txtF |
Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
|
first_indexed |
2020-12-17T21:01:24Z
|
format |
Pro gradu
|
format_ext_str_mv |
Opinnäyte
Pro gradu
|
free_online_boolean |
1
|
fullrecord |
<?xml version="1.0"?>
<qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat</title><creator>Tykkyläinen, Riina</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Humanities and Social Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Social Sciences and Philosophy</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyväskylän yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyväskylä</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Yhteiskuntapolitiikka</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Social Policy</contributor><contributor type="oppiainekoodi">209</contributor><subject type="other">joukkoruokailu</subject><subject type="yso">ekologisuus</subject><subject type="yso">julkiset hankinnat</subject><subject type="yso">elintarvikkeet</subject><subject type="yso">julkinen sektori</subject><subject type="yso">kestävä kehitys</subject><subject type="yso">kilpailuttaminen</subject><subject type="yso">ateriapalvelut (sosiaalipalvelut)</subject><available>2020-12-17T07:35:05Z</available><issued>2020</issued><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><type lang="en">Master’s thesis</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/73272</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-202012177206</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202012177206</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/73272/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202012177206.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-202012177206.pdf" type="application/pdf" length="842808" sequence="1"/><recordID>123456789_73272</recordID></qualifieddc>
|
id |
jyx.123456789_73272
|
language |
fin
|
last_indexed |
2024-09-03T10:52:36Z
|
main_date |
2020-01-01T00:00:00Z
|
main_date_str |
2020
|
online_boolean |
1
|
online_urls_str_mv |
{"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/73272\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202012177206.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-202012177206.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
|
oppiainekoodi_txtF |
209
|
publication_first_indexed |
2020-12-17T21:01:24Z
|
publishDate |
2020
|
record_format |
qdc
|
source_str_mv |
jyx
|
spellingShingle |
Tykkyläinen, Riina
Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
joukkoruokailu
ekologisuus
julkiset hankinnat
elintarvikkeet
julkinen sektori
kestävä kehitys
kilpailuttaminen
ateriapalvelut (sosiaalipalvelut)
|
subject_txtF |
Yhteiskuntapolitiikka
|
thumbnail |
https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_73272&index=0&size=large
|
title |
Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
|
title_full |
Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
|
title_fullStr |
Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
|
title_full_unstemmed |
Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
|
title_short |
Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa
|
title_sort |
ympäristökriteerit julkisissa elintarvike ja ruokapalveluhankinnoissa tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
|
title_sub |
tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
|
title_txtP |
Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
|
topic |
joukkoruokailu
ekologisuus
julkiset hankinnat
elintarvikkeet
julkinen sektori
kestävä kehitys
kilpailuttaminen
ateriapalvelut (sosiaalipalvelut)
|
topic_facet |
ateriapalvelut (sosiaalipalvelut)
ekologisuus
elintarvikkeet
joukkoruokailu
julkinen sektori
julkiset hankinnat
kestävä kehitys
kilpailuttaminen
|
url |
https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/73272
http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202012177206
|
work_keys_str_mv |
AT tykkyläinenriina ympäristökriteeritjulkisissaelintarvikejaruokapalveluhankinnoissatarkastelussat
|