_version_ 1809901320382971904
annif_keywords_txtF_mv julkiset hankinnat hankinta julkinen sektori ympäristökysymykset kriteerit
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p16511 http://www.yso.fi/onto/yso/p4509 http://www.yso.fi/onto/yso/p7104 http://www.yso.fi/onto/yso/p4339 http://www.yso.fi/onto/yso/p7607
author Tykkyläinen, Riina
author2 Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Humanities and Social Sciences Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Department of Social Sciences and Philosophy Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Yhteiskuntapolitiikka Social Policy 209
author_facet Tykkyläinen, Riina Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Humanities and Social Sciences Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Department of Social Sciences and Philosophy Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Yhteiskuntapolitiikka Social Policy 209 Tykkyläinen, Riina
author_sort Tykkyläinen, Riina
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos
faculty_txtF Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
first_indexed 2020-12-17T21:01:24Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Pro gradu
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Ymp&#xE4;rist&#xF6;kriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyynt&#xF6;asiakirjat</title><creator>Tykkyl&#xE4;inen, Riina</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Humanities and Social Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Social Sciences and Philosophy</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Yhteiskuntapolitiikka</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Social Policy</contributor><contributor type="oppiainekoodi">209</contributor><subject type="other">joukkoruokailu</subject><subject type="yso">ekologisuus</subject><subject type="yso">julkiset hankinnat</subject><subject type="yso">elintarvikkeet</subject><subject type="yso">julkinen sektori</subject><subject type="yso">kest&#xE4;v&#xE4; kehitys</subject><subject type="yso">kilpailuttaminen</subject><subject type="yso">ateriapalvelut (sosiaalipalvelut)</subject><available>2020-12-17T07:35:05Z</available><issued>2020</issued><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><type lang="en">Master&#x2019;s thesis</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/73272</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-202012177206</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202012177206</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/73272/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202012177206.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-202012177206.pdf" type="application/pdf" length="842808" sequence="1"/><recordID>123456789_73272</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_73272
language fin
last_indexed 2024-09-03T10:52:36Z
main_date 2020-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2020
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/73272\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202012177206.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-202012177206.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 209
publication_first_indexed 2020-12-17T21:01:24Z
publishDate 2020
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Tykkyläinen, Riina Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat joukkoruokailu ekologisuus julkiset hankinnat elintarvikkeet julkinen sektori kestävä kehitys kilpailuttaminen ateriapalvelut (sosiaalipalvelut)
subject_txtF Yhteiskuntapolitiikka
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_73272&index=0&size=large
title Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
title_full Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
title_fullStr Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
title_full_unstemmed Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
title_short Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa
title_sort ympäristökriteerit julkisissa elintarvike ja ruokapalveluhankinnoissa tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
title_sub tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
title_txtP Ympäristökriteerit julkisissa elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoissa : tarkastelussa tarjouspyyntöasiakirjat
topic joukkoruokailu ekologisuus julkiset hankinnat elintarvikkeet julkinen sektori kestävä kehitys kilpailuttaminen ateriapalvelut (sosiaalipalvelut)
topic_facet ateriapalvelut (sosiaalipalvelut) ekologisuus elintarvikkeet joukkoruokailu julkinen sektori julkiset hankinnat kestävä kehitys kilpailuttaminen
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/73272 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202012177206
work_keys_str_mv AT tykkyläinenriina ympäristökriteeritjulkisissaelintarvikejaruokapalveluhankinnoissatarkastelussat