Sairauspoissaoloihin vaikuttavat tekijät ja sairauspoissaolojen hallinta elintarvikealalla

Tutkimuksessa selvitettiin elintarviketyöntekijöiden sairauspoissaoloihin ja työhyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä henkilöstöjohtamisen käytäntöjen, sairauspoissaolokulttuurin ja psykososiaalisen työympäristön näkökulmista. Tuloksien pohjalta esitettiin, miten sairauspoissaoloja voidaan hallita. Tu...

Täydet tiedot

Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Uotila, Anne
Muut tekijät: Kauppakorkeakoulu, Liikuntatieteellinen tiedekunta, School of Business and Economics, Faculty of Sport and Health Sciences, Taloustieteet, Terveystieteiden laitos, Business and Economics, Department of Health Sciences, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto
Aineistotyyppi: Pro gradu
Kieli:fin
Julkaistu: 2014
Aiheet:
Linkit: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/43677