The relationship of oxidative and glycolytic capacity of longissimus dorsi muscle to meat quality when different pig breeds and crossbreeds are compared

Bibliographic Details
Main Author: Suuronen, Tiina, kirjoittaja
Format: Doctoral dissertation
Language:eng
Published: Jyväskylä : 1995
Series:Biological research reports from the University of Jyväskylä, 46.
Subjects:
Online Access:JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive

MARC

LEADER 00000cam a2200000 i 4500
001 577932
003 FI-J
005 20220930130213.0
008 960201s1995 fi |||| m |0| 0|eng|
015 |a fx468320  |2 skl 
020 |a 951-34-0368-8  |q nidottu 
035 |a FCC001636983 
040 |a FI-NL 
041 0 |a eng  |b fin  |b eng 
080 |a 636 
080 |a 637 
080 |a 57 
080 |a 577.12 
080 |a 591.17.05 
080 |a 599.731.1 
080 |a 637.5 
080 |a 636.082 
080 |a 636.4 
084 |a L50  |2 agrissc 
100 1 |a Suuronen, Tiina,  |e kirjoittaja.  |0 (FI-ASTERI-N)000086640 
245 1 4 |a The relationship of oxidative and glycolytic capacity of longissimus dorsi muscle to meat quality when different pig breeds and crossbreeds are compared /  |c Tiina Suuronen. 
246 1 8 |a Pig muscle biochemical properties in relation to meat quality 
260 |a Jyväskylä :  |b University of Jyväskylä,  |c 1995  |e (Jyväskylä :  |f Jyväskylä University Printing House) 
300 |a 112 sivua :  |b kuvitettu ;  |c 25 cm 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a käytettävissä ilman laitetta  |b n  |2 rdamedia 
338 |a nide  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Biological research reports from the University of Jyväskylä,  |x 0356-1062 ;  |v 46 
502 |a Väitöskirja :  |c Jyväskylän yliopisto, matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta,  |d 1995. 
591 |i 1182 
591 |i 1181 
591 |i 412 
650 7 |a sianliha  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p7149 
650 7 |a liha  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p7150 
650 7 |a laatu  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p5029 
650 7 |a lihantuotanto  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1422 
650 7 |a kotieläinjalostus  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p15078 
650 7 |a sika  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p6551 
650 7 |a biologia  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1782 
650 7 |a pH  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p4555 
650 7 |a lihakset  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p2784 
650 7 |a aineenvaihdunta  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p3066 
650 7 |a kalsium  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1852 
653 |a swine 
653 |a meat 
653 |a Quality 
653 |a muscles 
653 |a postmortem changes 
653 |a calcium 
653 |a biochemical reactions 
653 |a breeds 
653 |a elintarvikkeiden laatu 
653 |a sikarodut 
653 |a teuraslaatu 
655 7 |a väitöskirjat  |2 slm/fin  |0 http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1227 
776 0 8 |i Digitoitu julkaisu:  |a Suuronen, Tiina.  |t The relationship of oxidative and glycolytic capacity of longissimus dorsi muscle to meat quality when different pig breeds and crossbreeds are compared.  |d Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, 2022.  |z 9789513990732 
830 0 |a Biological research reports from the University of Jyväskylä,  |x 0356-1062 ;  |v 46. 
852 |a FI-P  |c 9606862 
856 4 1 |u http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-39-9073-2  |z JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive  |q PDF 
999 |c 577932  |d 577932 
952 |b KANAVUORI  |c 1210  |o P 9606862  |9 1