Siirry sisältöön
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
  • Kieli
    • Suomi
    • English
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
Kieli
  • Suomi
  • English
Tarkennettu
  • Erikoisruokasuolojen analysoin...
  • Sitaatti
  • Tulosta
  • Vie tietue
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu

Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu

Näytä muut versiot (1)
Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Kuosmanen, Heidi, kirjoittaja
Aineistotyyppi: Pro gradu
Kieli:fin
Aiheet:
suolat
merisuola
analyysi
biosaatavuus
kristallisuola
Ruususuola
Linkit:JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive
  • Kuvaus
  • Muut versiot (1)
  • Henkilökuntanäyttö
Kuvaus
Kuvausta ei saatavissa.

Samankaltaisia teoksia

  • Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu
    Tekijä: Kuosmanen, Heidi
    Julkaistu: (2016)
  • The effects of inbreeding, crossbreeding and stress on metabolic rate in Drosophila littoralis
    Tekijä: Honkola, Terhi
    Julkaistu: (2009)
  • Kahden erilaisen altistushistorian omaavan peltolieropopulaation (Aporrectodea tuberculata Eisen) vasteet kupari- ja sinkkialtistuksessa
    Tekijä: Teno, Sanra
    Julkaistu: (2004)
  • Puusterolien biosaatavuus sedimentistä harvasukasmadolle Lumbriculus variegatus ja vesikirpulle Daphnia magna
    Tekijä: Marttila, Kati
    Julkaistu: (2004)
  • Behaviour of sediment-associated silver nanoparticles and their toxicity to Lumbriculus variegatus
    Tekijä: Rajala, Juho, kirjoittaja
    Julkaistu: (2017)

Hakuvaihtoehdot

  • Hakuhistoria
  • Tarkennettu haku
  • Uutuusluettelo

Tarvitsetko apua?

  • Hakuohje

Yhteystiedot

  • University of Jyväskylä
  • Avoimen tiedon keskus
  • Saavutettavuusselostus