|
|
|
|
LEADER |
00000cam a22000004i 4500 |
001 |
1476280 |
003 |
FI-J |
005 |
20210227061600.0 |
007 |
cr|||||||||a|| |
008 |
150622s2015 fi |||||sm||||||||||eng|| |
035 |
|
|
|a FCC007226816
|
035 |
|
|
|a (FI-MELINDA)007226816
|
035 |
|
|
|a 1476280
|
041 |
0 |
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Rosala, Heidi,
|e kirjoittaja.
|
245 |
1 |
0 |
|a Consumer selection of vegetarian food in restaurants /
|c Heidi Rosala.
|
260 |
|
|
|a Jyväskylä,
|c 2015.
|
300 |
|
|
|a 1 verkkoaineisto (63 sivua)
|
336 |
|
|
|a teksti
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a tietokonekäyttöinen
|b c
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a verkkoaineisto
|b cr
|2 rdacarrier
|
509 |
|
|
|a Pro gradu -työ :
|c Jyväskylän yliopisto, kauppakorkeakoulu, ympäristöjohtaminen.
|9 20425.
|
538 |
|
|
|a World Wide Web.
|
579 |
|
|
|a XLUETTELOITU
|
650 |
|
7 |
|a vegetarismi
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p9026
|
650 |
|
7 |
|a kasvisruoat
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p9025
|
650 |
|
7 |
|a lihantuotanto
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1422
|
650 |
|
7 |
|a ravintolat
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1634
|
650 |
|
7 |
|a ravitsemisala
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p2114
|
650 |
|
7 |
|a kestävä kulutus
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p24202
|
856 |
4 |
0 |
|u http://urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201506182377
|u URN:NBN:fi:jyu-201506182377
|z JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive
|q PDF
|
999 |
|
|
|c 1476280
|d 1476280
|