Siirry sisältöön
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
  • Kieli
    • Suomi
    • English
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
Kieli
  • Suomi
  • English
Tarkennettu
  • Consumer selection of vegetari...
  • Sitaatti
  • Tulosta
  • Vie tietue
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Consumer selection of vegetarian food in restaurants

Consumer selection of vegetarian food in restaurants

Näytä muut versiot (1)
Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Rosala, Heidi, kirjoittaja
Aineistotyyppi: Pro gradu
Kieli:eng
Julkaistu: Jyväskylä, 2015.
Aiheet:
vegetarismi
kasvisruoat
lihantuotanto
ravintolat
ravitsemisala
kestävä kulutus
Linkit:JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive
  • Kuvaus
  • Muut versiot (1)
  • Henkilökuntanäyttö
Kuvaus
Aineistotyyppi:World Wide Web.

Samankaltaisia teoksia

  • Consumer selection of vegetarian food in restaurants
    Tekijä: Rosala, Heidi
    Julkaistu: (2015)
  • Differences in consumer perspectives how sustainable food consumption is perceived and signalled in the prevailing consumer culture : among Generation Y
    Tekijä: Happonen, Ville, kirjoittaja
    Julkaistu: (2016)
  • Vegebuumin jäljillä : vegetarismin diskurssit suomalaisissa sanomalehdissä
    Tekijä: Järvelä, Sirkku
    Julkaistu: (2017)
  • Ravintolaelämys asiakkaiden kokemana : case: Ravintola Amarillo Jyväskylä
    Tekijä: Valve, Viivi
    Julkaistu: (2007)
  • Lomalle vai töihin? : työntekijöiden perusteet lähteä sesonkitöihin
    Tekijä: Rouvinen, Jasper
    Julkaistu: (2020)

Hakuvaihtoehdot

  • Hakuhistoria
  • Tarkennettu haku
  • Uutuusluettelo

Tarvitsetko apua?

  • Hakuohje

Yhteystiedot

  • University of Jyväskylä
  • Avoimen tiedon keskus
  • Saavutettavuusselostus