Siirry sisältöön
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
  • Kieli
    • Suomi
    • English
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
Kieli
  • Suomi
  • English
Tarkennettu
  • Keskisuomalaisen ravintola-ala...
  • Sitaatti
  • Tulosta
  • Vie tietue
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Keskisuomalaisen ravintola-alan yrityksen työhyvinvoinnin seurantatutkimus

Keskisuomalaisen ravintola-alan yrityksen työhyvinvoinnin seurantatutkimus

Näytä muut versiot (1)
Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Hulkkonen, Päivi
Aineistotyyppi: Pro gradu
Kieli:fin
Julkaistu: Jyväskylä, 2013.
Aiheet:
työhyvinvointi
työtyytyväisyys
johtaminen
ravintola-ala
Keski-Suomi
Linkit:JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive
  • Kuvaus
  • Muut versiot (1)
  • Henkilökuntanäyttö
Kuvaus
Aineistotyyppi:World Wide Web.

Samankaltaisia teoksia

  • Keskisuomalaisen ravintola-alan yrityksen työhyvinvoinnin seurantatutkimus
    Tekijä: Hulkkonen, Päivi
    Julkaistu: (2013)
  • Keskisuomalaisen ravintola-alan yrityksen työhyvinvoinnin seurantatutkimus 2014 : työhyvinvoinnin kartoittaminen ja seuranta voimavaralähtöisesti
    Tekijä: Palin, Niina, kirjoittaja
    Julkaistu: (2016)
  • Työhyvinvoinnin kartoittaminen voimavaralähtöisesti : minkälaisia työn voimavaroja ja vaatimuksia koetaan ravintola-alan organisaatiossa?
    Tekijä: Lehtoniemi, Heini
    Julkaistu: (2012)
  • Henkilökohtaiset yrittäjäominaisuudet ravintola-alan yrittäjällä
    Tekijä: Ontto-Panula, Terhi
    Julkaistu: (2008)
  • Maahanmuuttajan toimijuuden kielellinen rakentuminen ja kielenoppimisen mahdollisuudet ravintola-alan työssä
    Tekijä: Ratia, Anna-Maria, kirjoittaja
    Julkaistu: (2017)

Hakuvaihtoehdot

  • Hakuhistoria
  • Tarkennettu haku
  • Uutuusluettelo

Tarvitsetko apua?

  • Hakuohje

Yhteystiedot

  • University of Jyväskylä
  • Avoimen tiedon keskus
  • Saavutettavuusselostus