|
|
|
|
LEADER |
00000cam a22000004i 4500 |
001 |
1223167 |
003 |
FI-J |
005 |
20210226220349.0 |
007 |
cr|||||||||a|| |
008 |
120719s2012 fi |||||sm||||||||||fin|| |
035 |
|
|
|a FCC006057540
|
035 |
|
|
|a 1223167
|
041 |
0 |
|
|a fin
|b eng
|
100 |
1 |
|
|a Parkkola, Petra.
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikä ruoassani on tärkeää? :
|b tutkimus 9-luokkalaisten ruokavalintojen taustalla olevista tekijöistä /
|c Petra Parkkola.
|
246 |
3 |
0 |
|a Tutkimus 9-luokkalaisten ruokavalintojen taustalla olevista tekijöistä
|
260 |
|
|
|a Jyväskylä,
|c 2012.
|
300 |
|
|
|a 100 sivua
|
336 |
|
|
|a teksti
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a tietokonekäyttöinen
|b c
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a verkkoaineisto
|b cr
|2 rdacarrier
|
509 |
|
|
|a Pro gradu -työ :
|c Jyväskylän yliopisto, terveystieteiden laitos, terveyskasvatus.
|9 50411.
|
538 |
|
|
|a World Wide Web.
|
579 |
|
|
|a XLUETTELOITU
|
650 |
|
7 |
|a nuoret
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p11617
|
650 |
|
7 |
|a ruoka
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p3670
|
650 |
|
7 |
|a ruokailu
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p14373
|
650 |
|
7 |
|a tottumukset
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p4281
|
653 |
|
0 |
|a ruokailutottumukset
|
653 |
|
0 |
|a WHO-koululaistutkimus
|
856 |
4 |
0 |
|u http://urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201207182102
|u URN:NBN:fi:jyu-201207182102
|z JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive
|q PDF
|
999 |
|
|
|c 1223167
|d 1223167
|