Mikä ruoassani on tärkeää? tutkimus 9-luokkalaisten ruokavalintojen taustalla olevista tekijöistä

Bibliographic Details
Main Author: Parkkola, Petra
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: Jyväskylä, 2012.
Subjects:
Online Access:JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive

MARC

LEADER 00000cam a22000004i 4500
001 1223167
003 FI-J
005 20210226220349.0
007 cr|||||||||a||
008 120719s2012 fi |||||sm||||||||||fin||
035 |a FCC006057540 
035 |a 1223167 
041 0 |a fin  |b eng 
100 1 |a Parkkola, Petra. 
245 1 0 |a Mikä ruoassani on tärkeää? :  |b tutkimus 9-luokkalaisten ruokavalintojen taustalla olevista tekijöistä /  |c Petra Parkkola. 
246 3 0 |a Tutkimus 9-luokkalaisten ruokavalintojen taustalla olevista tekijöistä 
260 |a Jyväskylä,  |c 2012. 
300 |a 100 sivua 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a tietokonekäyttöinen  |b c  |2 rdamedia 
338 |a verkkoaineisto  |b cr  |2 rdacarrier 
509 |a Pro gradu -työ :  |c Jyväskylän yliopisto, terveystieteiden laitos, terveyskasvatus.  |9 50411. 
538 |a World Wide Web. 
579 |a XLUETTELOITU 
650 7 |a nuoret  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p11617 
650 7 |a ruoka  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p3670 
650 7 |a ruokailu  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p14373 
650 7 |a tottumukset  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p4281 
653 0 |a ruokailutottumukset 
653 0 |a WHO-koululaistutkimus 
856 4 0 |u http://urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201207182102  |u URN:NBN:fi:jyu-201207182102  |z JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive  |q PDF 
999 |c 1223167  |d 1223167