Siirry sisältöön
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
  • Kieli
    • Suomi
    • English
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
Kieli
  • Suomi
  • English
Tarkennettu
  • Mikä ruoassani on tärkeää?
  • Sitaatti
  • Tulosta
  • Vie tietue
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Mikä ruoassani on tärkeää? : tutkimus 9-luokkalaisten ruokavalintojen taustalla olevista tekijöistä

Mikä ruoassani on tärkeää? tutkimus 9-luokkalaisten ruokavalintojen taustalla olevista tekijöistä

Näytä muut versiot (1)
Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Parkkola, Petra
Aineistotyyppi: Pro gradu
Kieli:fin
Julkaistu: Jyväskylä, 2012.
Aiheet:
nuoret
ruoka
ruokailu
tottumukset
ruokailutottumukset
WHO-koululaistutkimus
Linkit:JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive
  • Kuvaus
  • Muut versiot (1)
  • Henkilökuntanäyttö
Kuvaus
Aineistotyyppi:World Wide Web.

Samankaltaisia teoksia

  • Mikä ruoassani on tärkeää? : tutkimus 9-luokkalaisten ruokavalintojen taustalla olevista tekijöistä
    Tekijä: Parkkola, Petra
    Julkaistu: (2012)
  • "Mikä meistä on tärkeää?" : tutkimus Olkahisen ala-asteen kolmas- ja viidesluokkalaisten mielipiteistä kouluruokailusta
    Tekijä: Salo, Kimmo
    Julkaistu: (2003)
  • Sosioekonomisen aseman yhteys nuorten itsetuntoon : WHO-Koululaistutkimus
    Tekijä: Korpela, Kaisa-Reetta
    Julkaistu: (2014)
  • Tukien tupakoimattomuuteen : tutkimus vanhempien tuen ja kontrollin, lähiympäristön tupakointimallien sekä kodin ilmapiirin yhteyksistä 9. luokkalaisten nuorten tupakointiin ja kotona tupakointiin
    Tekijä: Lehtinen, Jenni
    Julkaistu: (1999)
  • Seurustelua ja hetekajumppaa : biologisen kypsymisen, seurustelun ja seksuaalikäyttäytymisen muutokset suomalaisilla nuorilla 1990-luvulla
    Tekijä: Rämö, Johanna
    Julkaistu: (2001)

Hakuvaihtoehdot

  • Hakuhistoria
  • Tarkennettu haku
  • Uutuusluettelo

Tarvitsetko apua?

  • Hakuohje

Yhteystiedot

  • University of Jyväskylä
  • Avoimen tiedon keskus
  • Saavutettavuusselostus