MARC

LEADER 00000cam a22000005i 4500
001 1124804
003 FI-J
005 20240517180802.0
008 090710s2009 fi |||| m |00| 0|fin|
015 |a fx918459  |2 skl 
020 |a 978-951-830-160-1  |q pehmeäkantinen 
035 |a FCC005306338 
040 |a FI-NL  |b fin 
041 0 |a fin  |b eng 
072 7 |a 78  |2 kkaa 
080 |a 641/642  |2 1974/fin/fennica 
080 |a 377 
080 |a 641.5 
084 |a 68.2  |2 ykl 
084 |a 38.4  |2 ykl 
100 1 |a Turpeinen, Veijo. 
245 1 0 |a Keittiömestarin huippuosaaminen mestarien itsensä kertomana /  |c Veijo Turpeinen. 
260 |a Jyväskylä :  |b Jyväskylän ammattikorkeakoulu :  |b Jyväskylän ammattikorkeakoulun kirjasto [jakaja],  |c 2009  |e ([Tampere] :  |f Tampereen Yliopistopaino) 
300 |a 213 sivua :  |b kuvitettu ;  |c 25 cm 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a käytettävissä ilman laitetta  |b n  |2 rdamedia 
338 |a nide  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja,  |x 1456-2332 ;  |v 100 
502 |a Väitöskirja :  |c Jyväskylän yliopisto. 
567 |a Haastattelututkimus, Grounded Theory. 
591 |i 516 
650 7 |a keittiömestarit  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p14596 
650 7 |a kokit  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1339 
650 7 |a ruoanvalmistus  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p2846 
650 7 |a osaaminen  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p8343 
650 7 |a ammattitaito  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p9365 
650 7 |a asiantuntijuus  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p15085 
650 7 |a ammatillinen kehitys  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p13158 
650 7 |a työssäoppiminen  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p10225 
650 7 |a ammatillinen tieto  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p6267 
650 7 |a aistit  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1938 
650 7 |a sitoutuminen (toiminta)  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p13419 
650 7 |a ravitsemisala  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p2114 
650 7 |a haastattelututkimus  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p10632 
650 7 |a aistinvarainen arviointi  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p3457 
650 7 |a ruokakulttuuri  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p5529 
650 7 |a gastronomia  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p2845 
655 7 |a väitöskirjat  |2 slm/fin  |0 http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1227 
830 0 |a Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja,  |x 1456-2332 ;  |v 100. 
852 |a P  |c 0206818 
856 4 1 |u https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2010111814682  |y Lyhennetty versio äänikirjana 
999 |c 1124804  |d 1124804 
952 |b KANAVUORI  |c 1210  |o P 0206818  |9 1