|
|
|
|
| LEADER |
00000cam a22000005i 4500 |
| 001 |
1124804 |
| 003 |
FI-J |
| 005 |
20240517180802.0 |
| 008 |
090710s2009 fi |||| m |00| 0|fin| |
| 015 |
|
|
|a fx918459
|2 skl
|
| 020 |
|
|
|a 978-951-830-160-1
|q pehmeäkantinen
|
| 035 |
|
|
|a FCC005306338
|
| 040 |
|
|
|a FI-NL
|b fin
|
| 041 |
0 |
|
|a fin
|b eng
|
| 072 |
|
7 |
|a 78
|2 kkaa
|
| 080 |
|
|
|a 641/642
|2 1974/fin/fennica
|
| 080 |
|
|
|a 377
|
| 080 |
|
|
|a 641.5
|
| 084 |
|
|
|a 68.2
|2 ykl
|
| 084 |
|
|
|a 38.4
|2 ykl
|
| 100 |
1 |
|
|a Turpeinen, Veijo.
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Keittiömestarin huippuosaaminen mestarien itsensä kertomana /
|c Veijo Turpeinen.
|
| 260 |
|
|
|a Jyväskylä :
|b Jyväskylän ammattikorkeakoulu :
|b Jyväskylän ammattikorkeakoulun kirjasto [jakaja],
|c 2009
|e ([Tampere] :
|f Tampereen Yliopistopaino)
|
| 300 |
|
|
|a 213 sivua :
|b kuvitettu ;
|c 25 cm
|
| 336 |
|
|
|a teksti
|b txt
|2 rdacontent
|
| 337 |
|
|
|a käytettävissä ilman laitetta
|b n
|2 rdamedia
|
| 338 |
|
|
|a nide
|b nc
|2 rdacarrier
|
| 490 |
1 |
|
|a Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja,
|x 1456-2332 ;
|v 100
|
| 502 |
|
|
|a Väitöskirja :
|c Jyväskylän yliopisto.
|
| 567 |
|
|
|a Haastattelututkimus, Grounded Theory.
|
| 591 |
|
|
|i 516
|
| 650 |
|
7 |
|a keittiömestarit
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p14596
|
| 650 |
|
7 |
|a kokit
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1339
|
| 650 |
|
7 |
|a ruoanvalmistus
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p2846
|
| 650 |
|
7 |
|a osaaminen
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p8343
|
| 650 |
|
7 |
|a ammattitaito
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p9365
|
| 650 |
|
7 |
|a asiantuntijuus
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p15085
|
| 650 |
|
7 |
|a ammatillinen kehitys
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p13158
|
| 650 |
|
7 |
|a työssäoppiminen
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p10225
|
| 650 |
|
7 |
|a ammatillinen tieto
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p6267
|
| 650 |
|
7 |
|a aistit
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1938
|
| 650 |
|
7 |
|a sitoutuminen (toiminta)
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p13419
|
| 650 |
|
7 |
|a ravitsemisala
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p2114
|
| 650 |
|
7 |
|a haastattelututkimus
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p10632
|
| 650 |
|
7 |
|a aistinvarainen arviointi
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p3457
|
| 650 |
|
7 |
|a ruokakulttuuri
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
|
| 650 |
|
7 |
|a gastronomia
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p2845
|
| 655 |
|
7 |
|a väitöskirjat
|2 slm/fin
|0 http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1227
|
| 830 |
|
0 |
|a Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja,
|x 1456-2332 ;
|v 100.
|
| 852 |
|
|
|a P
|c 0206818
|
| 856 |
4 |
1 |
|u https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2010111814682
|y Lyhennetty versio äänikirjana
|
| 999 |
|
|
|c 1124804
|d 1124804
|
| 952 |
|
|
|b KANAVUORI
|c 1210
|o P 0206818
|9 1
|