Siirry sisältöön
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
  • Kieli
    • Suomi
    • English
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
Kieli
  • Suomi
  • English
Tarkennettu
  • Ravitsemustietoa opettavien lä...
  • Sitaatti
  • Tulosta
  • Vie tietue
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Ravitsemustietoa opettavien lähde- ja opetusmateriaalin valinnan perusteet

Ravitsemustietoa opettavien lähde- ja opetusmateriaalin valinnan perusteet

Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Kinnunen, Piia
Aineistotyyppi: Pro gradu
Kieli:fin
Julkaistu: Jyväskylä, 2009.
Aiheet:
ravitsemus
ravitsemuskasvatus
vaikuttaminen
yläkoulu
lukio
Linkit:https://jyu.finna.fi/Record/jykdok.1124308
  • Kuvaus
  • Henkilökuntanäyttö
Kuvaus
Kuvausta ei saatavissa.

Samankaltaisia teoksia

  • Kontekstuaalisen oppimisen hyödyntäminen rasvojen kemian opetuksessa : lähtökohtana nuorten ravitsemuskasvatus
    Tekijä: Ojanen, Reijo
    Julkaistu: (2012)
  • Potkua ruokailuun kampanjan keinoin : Jyväskylän yliopiston ensimmäisen vuoden opiskelijoiden ruokailu sekä heille toteutetun ruokailukampanjan havaittavuus ja vaikuttavuus
    Tekijä: Paajanen, Kaisa
    Julkaistu: (2004)
  • Lapsen ruokasuhde
    Tekijä: Ruotsalainen, Niina
    Julkaistu: (2013)
  • Nuorten ravitsemustietämys ja -osaaminen : monivalintatestin laatiminen peruskoulun yhdeksännen luokan oppilaiden ravitsemustietämyksen ja -osaamisen arvioimiseen
    Tekijä: Kaartinen, Heidi
    Julkaistu: (2003)
  • Luokanopettajaksi opiskelevien näkemys opettajan roolista kouluruokailussa ja ravitsemuskasvattajana
    Tekijä: Pulkkinen, Anna
    Julkaistu: (2005)

Hakuvaihtoehdot

  • Hakuhistoria
  • Tarkennettu haku
  • Uutuusluettelo

Tarvitsetko apua?

  • Hakuohje

Yhteystiedot

  • University of Jyväskylä
  • Avoimen tiedon keskus
  • Saavutettavuusselostus