Skip to content
University of Jyväskylä | Thesis search
  • Language
    • Suomi
    • English
University of Jyväskylä | Thesis search
Language
  • Suomi
  • English
Advanced
  • Elintarvikkeen terveysvaikutte...
  • Cite this
  • Print
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Elintarvikkeen terveysvaikutteisuuden tuoma lisäarvo seniorikuluttajille : case terveysvaikutteisilla ainesosilla rikastetut elintarvikkeet

Elintarvikkeen terveysvaikutteisuuden tuoma lisäarvo seniorikuluttajille case terveysvaikutteisilla ainesosilla rikastetut elintarvikkeet

Bibliographic Details
Main Author: Moilanen, Mari
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: Jyväskylä, 2005.
Subjects:
terveysvaikutteiset elintarvikkeet
probiootit
muuntogeeniset elintarvikkeet
terveysvaikutukset
ravitsemus
ravitsemussuositukset
ikääntyneet
kuluttajat
Online Access:https://jyu.finna.fi/Record/jykdok.1022426
  • Description
  • Staff View
Description
Description not available.

Similar Items

  • Keskustelu geenimuunnelluista elintarvikkeista : sanomalehtikirjoitukset Ulrich Beckin modernisaatioteorian näkökulmasta
    by: Peltoniemi, Kaisa
    Published: (2008)
  • "On paljon asioita, jotka voisivat olla korvattavia." : asiantuntijoiden näkemuksiä kasvisterolirikastettujen elintarvikkeiden subventioon
    by: Kapanen, Iina
    Published: (2005)
  • Muuntogeenisten elintarvikkeiden yhteiskunnalliset riskit ja mahdollisuudet : median suhtautuminen sekä sen vaikutukset yhteiskuntamme asenteisiin
    by: Kauppinen, Vera
    Published: (2019)
  • Keskustelu geenimuunnelluista elintarvikkeista : sanomalehtikirjoitukset Ulrich Beckin modernisaatioteorian näkökulmasta
    by: Peltoniemi, Kaisa
    Published: (2008)
  • Muovipakkaukset, ne on niin syntisiä : tutkimus kuluttajien elintarvikepakkauksista kokemasta arvosta osto- ja käyttöprosessin vaiheissa
    by: Hakola, Jenni
    Published: (2010)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips

Contact

  • University of Jyväskylä
  • Open Science Centre
  • Accessibility report