How does learning English help Finnish children with autism spectrum disorder - Salmelainen, Siiri (2025)
ASD lasten vanhemmat ovat todenneet englannin kielen oppimisen parantavan lastensa kommunikaatiotaitoja, mutta tämän ilmiön vaikutuksia ei ole tutkittu. Tutkielma tarkastelee, kuinka englannin kielen oppiminen toisena kielenä voi olla hyödyksi suomalaisille autismikirjon häiriöön (ASD) diagnosoiduille lapsille.