"Tsemppiä kaikille ja toivon että jokainen löytäisi jonkinlaista työtä!" : supportiivinen viestintä työnhakua käsittelevissä Jodel-keskusteluissa - Heikkinen, Milla (2024)
Tämän maisterintutkielman tavoitteena oli selvittää, miten supportiivinen viestintä ilmenee Jodelin @työnhakukanavan keskusteluiden aloitusviesteissä ja kommenteissa. Työn tavoitteeseen vastataan kahden eri tutkimuskysymyksen avulla: 1) Millaista supportiivista viestintää Jodelin @työnhaku-kanavan keskusteluiden aloitusviesteissä esiintyy? ja 2) Millaista supportiivista viestintää Jodelin @työnhaku-kanavan keskusteluiden kommenteissa esiintyy?