Ostarin merkitys lähiöissä : diskurssianalyysi Helsingin Sanomien uutisoinnista 1990- ja 2020-luvulla - Sairanen, Eevi (2024)
Tässä tutkielmassa tarkastelen median luomaa kuvaa ostareista 1990- ja 2020-luvun uutisartikkeleissa. Ostarit ovat lähiöille tärkeitä keskuksia, mutta monia niistä suunnitellaan purettavaksi. Onkin mielekästä tarkastella, onko ostareiden kuva mediassa muuttunut näiden vuosikymmenten välissä. Tutkimuskysymykseni ovat: Mitä eroavaisuuksia ja yhtäläisyyksiä löytyy 1990-luvun ja 2020 –luvun uutisoinnissa koskien ostareita? Miten ostareita kuvaillaan eri aikakausina?