Suomalaisen jalkapallon kuluttaminen: Veikkausliigaseurojen ja kannattajien näkemyksiä Veikkausliigan kuluttamisesta - Huusko, Julius (2025)
Huusko, J. 2025. Suomalaisen jalkapallon kuluttaminen: Veikkausliigaseurojen ja kannattajien näkemyksiä Veikkausliigan kuluttamisesta. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikunnan yhteiskuntatieteiden pro gradu -tutkielma, 45 s, 3 liitettä.