Käytettävyystestaus ja universaali käytettävyys - Nikkanen, Taru (2024)
Tämän tutkielman tarkoituksena on perehtyä käytettävyystestauksen alalla olennaiseen kirjallisuuteen sekä tutkimuksiin, jotka haastavat ja vahvistavat alkuperäisiä oletuksia.