Nuorten syrjäytyminen : kuvaileva kirjallisuuskatsaus perhetaustan sosioekonomisten tekijöiden vaikutuksesta nuorten syrjäytymisriskiin Suomessa - Lukkari, Noora (2024)
Tutkielmani tarkoituksena on selvittää, miten perhetaustan sosioekonomiset tekijät vaikuttavat nuorten syrjäytymisriskiin Suomessa. Teoreettisena viitekehyksenä toimii sosioekonominen asema. Tutkielma on toteutettu kuvailevana kirjallisuuskatsauksena.