Antifasistinen Glasgow Celtic : Celtic FC:n ja sen kannattajien näkemykset jalkapalloseuran poliittisuudesta Israelin ja Palestiinan konfliktin yhteydessä - Polari, Lauri (2024)
Lokakuun 7. päivänä vuonna 2023 Israelin ja Palestiinan välillä vuosikymmeniä konfliktintäyteisenä elänyt tilanne koki tuoreimman eskalaationsa. Myöhemmin samana päivänä glasgowlaisen jalkapalloseura Celtic FC:n kannattajaryhmä Green Brigade nosti Skotlannin valioliigan ottelussa Celtic-Kilmarnock katsomossa esille banderollin, jossa ilmaistiin tukea Palestiinalle. Celtic tuomitsi kannattajien toiminnan ja julkaisi tiedotteen, jossa julistettiin, että Celtic ei ole poliittinen organisaatio, vaan jalkapalloseura.