Lähdekoodin laatu ja kooditarkastus sen ylläpitämisen tukena - Sihvo, Vili (2024)
Tässä tutkielmassa käsitellään lähdekoodin laatua sekä kuinka sitä voidaan ylläpitää kooditarkastuksella. Erityisesti keskitytään lähdekoodin laadun määrittelyyn, sen vaikutukseen kehitystyöhön sekä erilaisiin kooditarkastustapoihin. Lisäksi tarkastellaan tarkastuksissa tukena käytettäviä työkaluja.