Työttömien keinoja vastustaa heihin kohdistuvaa stigmatisointia - Vähätiitto, Sara (2024)
Tässä kandidaatintutkielmassa tarkastellaan, millaisia keinoja työttömillä on vastustaa heihin kohdistuvaa stigmatisointia. Tutkielma on toteutettu kuvailevana kirjallisuuskatsauksena, ja sen aineisto koostuu kuudesta vertaisarvioidusta tutkimusartikkelista. Teoreettisena viitekehyksenä tutkielmassa toimivat Goffmanin (1986), Linkin ja Phelanin (2001) sekä Pryorin ja Reederin (2011) stigmateoriat, jotka lähestyvät stigman määritelmää jokainen omista näkökulmistaan.