Keppiä vai porkkanaa? : aktivointipolitiikka Antti Rinteen ja Petteri Orpon hallitusten ohjelmissa - Kaiskola, Rony (2024)
Tässä tutkimuksessa analysoin Antti Rinteen ja Petteri Orpon hallitusten ohjelmien aktivointipoliittisia linjauksia. Analyysini toteutan laadullisena teoriaohjaavana sisällönanalyysinä. Pyrin selvittämään, millaisia aktivointipoliittisia linjauksia ohjelmista löytyy, ja miten ohjelmat eroavat toisistaan linjausten valossa. Pyrin myös pohtimaan, mitä aktivointipoliittiset linjaukset kertovat hallitusten aktivointipoliittisesta asemoitumisesta.