Lastensuojelun sosiaalityön asiantuntijuus vaativissa erotilanteissa - Pyylampi, Veera (2024)
Tutkielman aiheena on lastensuojelun sosiaalityön asiantuntijuus vaativissa erotilanteissa. Tutkielmassa tarkasteltiin lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden asiantuntijuutta vaativissa erotilanteissa sosiaalityöntekijöiden näkökulmasta. Tavoitteena on selvittää, miten lastensuojelun sosiaalityöntekijät määrittelevät asiantuntijuutensa vaativissa erotilanteissa.