Musiikin valitseminen kuunneltavaksi musiikin suoratoistopalveluissa - Böhmeke, Jenna (2024)
Tässä tutkielmassa tarkastellaan musiikin valitsemista suoratoistopalveluissa. Musiikin suoratoistopalvelut ovat nykyään suosituin tapa kuunnella musiikkia, ja musiikin määrä niissä on valtava. Siksi onkin tärkeää tutkia, miten musiikkia valitaan. Tämän tutkimuksen tavoitteena on selvittää, miten usein tiedetään mitä kuunnella musiikin suoratoistopalveluissa, ja miten musiikkia valitaan, kun ei tiedetä mitä kuunnella. Tutkielman teoreettinen viitekehys nojaa tutkimukseen musiikin jokapäiväisestä kuuntelusta, erityisesti musiikin psykologisiin funktioihin.