Itsemurhien diskurssit verkkolehdissä - Rantanen, Laura (2024)
Tässä tutkielmassa tutkin millaisia diskursseja ja narratiiveja nuorten ja nuorten aikuisten itsemurhista luodaan journalistisissa mediateksteissä, eli kuinka itsemurhia merkityksellistetään ja tehdään ymmärrettäviksi narratiivien avulla. Nuorten ja nuorten aikuisten itsemurhat on yhteiskunnallisesti hyvin puhututtava aihe, joka on myös ajankohtainen, sillä eurooppalaisittain nuorten itsemurhakuolleisuus on Suomessa verrattain korkeaa.