"Sit ei oo köyhä eikä kipee, ku säveltää" : terapeuttiset kokemukset musiikintekemisessä - Haapamäki, Ella (2024)
Tämä maisterintutkielma pyrkii selvittämään, minkälaisia terapeuttisia yhteyksiä ja kokemuksia omien sävellysten tekemiseen voi liittyä. Tutkimuksessa on keskitytty etenkin vaikeisiin ja negatiivisiin tunteisiin ja kokemuksiin, sekä niiden käsittelyyn säveltämisen ja laulunkirjoittamisen kautta.