Ohjelmistorobotiikan (RPA) vaikutukset työtyytyväisyyteen ja roolimuutoksiin tietojenkäsittelytehtävissä: Systemaattinen kirjallisuuskatsaus - Kae, Ville (2024)
Tässä tutkimuksessa tutkittiin ohjelmistorobotiikan (RPA) vaikutuksia työntekijöiden työtyytyväisyyteen ja roolimuutoksiin tietojenkäsittelytehtävissä kirjallisuuskatsauksen avulla. Tutkimuksen tavoitteena oli tuottaa kattava synteesi 24 tutkimusartikkelista, jotka vastasivat ennalta määriteltyihin tutkimuskysymyksiin. Kirjallisuuskatsauksessa noudatettiin tarkasti Okoli (2015) protokollamallia, joka auttoi systematisoimaan aineistonkeruun ja analyysin vaiheet sekä varmistamaan tutkimuksen luotettavuuden ja toistettavuuden.