Pääsyoikeuksien hallinnan tukeminen säännöllisellä katselmoinnilla - Lehtiö, Laura (2024)
Pääsyoikeuksien hallintaa voidaan toteuttaa monilla eri malleilla ja niiden yhdistelmillä, mutta ilman säännöllisiä katselmointeja hallinnan malliin voi jäädä aukkoja. Nämä puutteet voivat pahimmillaan johtaa vakaviin seurauksiin, kuten liiketoiminnan keskeytymiseen tai taloudellisiin tappioihin. Tämä tutkielma käsittelee pääsyoikeuksien hallinnan tukemista säännöllisillä pääsyoikeuksien katselmoinneilla. Katselmoinnin on tunnistettu tukevan pääsyoikeuksien hallinnan vahvistamista ja auttavan muun muassa ylimääräisten pääsyoikeuksien tunnistamisessa ja vähimmäisoikeuksien periaatteen noudattamisessa, vaikka lisätutkimusta aiheesta kaivataan.