Käyttäjien toiminnan seuranta mikropalveluarkkitehtuurissa - Mark, Eemeli (2024)
Mikropalveluarkkitehtuuri aiheuttaa erityisiä haasteita käyttäjien toiminnan seurantaan erityisesti datan hajautumisen, käyttäjäkontekstin säilyttämisen ja lokienhallinnan osalta. Tutkimuksessa tarkastellaan näitä haasteita ja kartoitetaan tehokkaita ratkaisuja niiden voittamiseksi. Ratkaisut sisältävät hajautetun jäljityksen, käyttäjäkontekstin välittämisen ja keskitetyn lokienhallinnan. Työ tarjoaa suosituksia parhaista käytännöistä, jotka auttavat kehittäjiä toteuttamaan kokonaisvaltaisen käyttäjien toiminnan seurannan mikropalveluarkkitehtuurissa.