Ääni, kuva ja teksti Valkeakosken teinimurhaa käsittelevissä TikTok-uutisvideoissa - Hiillos, Ida; Kalsi, Niina (2024)
Mediamaiseman murroksen seurauksena uutisia julkaistaan perinteisen printtilehden ja verkkosivujen lisäksi myös sosiaalisessa mediassa. Somealustoista TikTok onkin monen suomalaisnuoren ensisijainen uutislähde. TikTok on viihteellinen alusta, jonka vuoksi henkirikoksia käsittelevät uutisvideot voidaan nähdä olevan ristiriidassa sovelluksen tarkoitusperiaatteen kanssa.