Ammatillisten opettajien kokemuksia oppivelvollisuuden laajentamisesta - Kuivalainen, Lotta (2024)
Pro gradu- tutkielmassa syvennetään ymmärrystä ammatillisten opettajien kokemuksista oppivelvollisuuden laajenemisen myötä.