Verkko-opetus sairaanhoitajaopiskelijoiden kliinisten taitojen kehittymisessä - Hietaniemi, Paula (2024)
Verkko-opetuksen suosion kasvu ja sen tarjoamat mahdollisuudet, kuten simulaatiot ja sulautetun oppimisen mallit, ovat tuoneet uusia tapoja tukea sairaanhoitajakoulutusta. Verkko-opetuksen vaikutuksista sairaanhoitajaopiskelijoiden kliinisten taitojen kehittymiseen on tehty tutkimuksia. Ne osoittavat, että verkko-opetus voi tukea kliinisten taitojen kehittymistä, erityisesti kun oppimista täydennetään simulaatioilla ja opettajan ohjauksella. Tehokkaimmat oppimistulokset saadaan yhdistämällä verkko-opetuksen joustavuus ja käytännön harjoittelun tarjoamat oppimismahdollisuudet.