Liikuntaa opettavien opettajien erityispedagogiset kompetenssit - Forss, Krista (2024)
Forss, K. 2024. Liikuntaa opettavien opettajien erityispedagogiset kompetenssit. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 51 s, 2 liitettä.