Liikuntateknologisten laitteiden ja sovellusten vaikutus liikuntamotivaatioon ja hyvinvointiin inaktiivisilla ja ylipainoisilla henkilöillä. - Pääkkönen, Timo (2024)
Timo Pääkkönen, S. 2024. Liikuntateknologisten laitteiden ja sovellusten vaikutus liikuntamotivaatioon ja hyvinvointiin inaktiivisilla ja ylipainoisilla henkilöillä. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, Liikuntafysiologian pro gradu -tutkielma, 94 s., 2 liitettä