ChatGPT:n aiheuttama teknostressi IT-työntekijöille - Haara, Annika (2024)
Haara, Annika ChatGPT:n aiheuttama teknostressi IT-työntekijöille Jyväskylä: Jyväskylän yliopisto, 2024, 69 s. Tietojärjestelmätiede, pro gradu -tutkielma Ohjaajat: Makkonen, Markus & Salo, Markus