Puolustusvoimien ampumaohjelman ja differentiaalioppimisen vaikutus ampumataitoon koulutushaarajaksolla - Knuuttila, Veikko (2024)
Knuuttila, V. 2024. Puolustusvoimien ampumaohjelman ja differentiaalioppimisen vaikutus ampumataitoon varusmieskoulutuksen koulutushaarajaksolla. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, Valmennus- ja testausopin pro gradu -tutkielma, 58 s.