Kulttuuriset tekijät ja vaikuttamisen periaatteet kalasteluviestien tehokkuuden taustalla - Alapiha, Ville (2024)
Alapiha, Ville Kulttuuriset tekijät ja vaikuttamisen periaatteet kalasteluviestien tehokkuuden taustalla Jyväskylä: Jyväskylän yliopisto, 2024, 60 s. Kyberturvallisuus, pro gradu -tutkielma Ohjaaja(t): Paananen, Hanna