Integration of Object Detecting Neural Network-Based Strapdown-Seeker in Terminal Phase Visual Guidance for X-Tail-Controlled Missiles - Joutsalainen, Jukka (2024)
Peräsiipi-ohjattujen ohjusten itse hakeutuva homing-ohjaus on laajasti tutkittu aihe, mutta tutkimuksessa on merkittävä aukko, mikä liittyy kuvantunnistusmenetelmien integrointiin kamera-hakupäihin perustuvien ohjausjärjestelmien osaksi. Erityisesti teoria liittyen hyödyllisen kohde-tiedon tuottaminen on vähäistä julkisen tutkimuksen osalta.