Poliisin esitutkintapöytäkirjojen julkisuus ja sen vaikutus rikostoimittajien työhön - Kilpeläinen, Kia (2024)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, millaisia muutoksia poliisin esitutkintapöytäkirjojen julkisuudessa on rikostoimittajien näkemyksen mukaan tapahtunut viime vuosina. Lisäksi oli tarkoitus selvittää, miten nämä muutokset vaikuttavat rikostoimittajien työhön sekä miten toimittajat arvioivat läpinäkyvyyden ja avoimuuden kehittyvän tulevaisuudessa.