”Mitä onkaan psykososiaalinen tuki?” : fenomenologis-hermeneuttinen tutkimus syöpään sairastuneiden psykososiaalisen tuen kokemuksista - Vuolle, Terhi (2024)
Tutkimuksessa pyritään ymmärtämään täysi-ikäisten syöpään sairastuneen psykososiaalisen tuen kokonaisuutta sairastuneiden kokemusten kautta. Tutkimuskysymykset ovat: miten syöpään sairastuneet kuvaavat psykososiaalisen tuen tarvetta sairastumisen eri vaiheissa ja millaisia esteitä sairastuneet kokevat psykososiaalisen tuen hakemisessa. Tutkimus kiinnittyy terveyssosiaalityön kontekstiin.