Generatiivisen tekoälyn käyttö ja etiikka ohjelmistokehityksessä - Tuomisto, Tiina (2024)
Generatiivisia tekoälytyökaluja käytetään yhä useammin työskentelyn tukena. Ne tehostavat monenlaisten tehtävien tekoa, jolloin niitä voidaan hyödyntää laajalti eri toimialoilla. Niihin liitetään myös monia haasteita, joista osa on eettisiä.