Työssä jaksaminen ja sen osatekijät kyberturvallisuusalalla - Leinonen, Jussi (2024)
Työssä jaksaminen ja sen osatekijät kyberturvallisuusalalla Jyväskylä: Jyväskylän yliopisto, 2024, 54 s. Kyberturvallisuus, pro gradu -tutkielma Ohjaaja(t): Paananen, Hanna