Kansainvälinen sosiaalityö ihmisoikeuksien edistäjänä - Torvinen, Sari (2024)
Sosiaalityön tärkeimpiä eettisiä ohjenuoria ovat ihmisoikeudet. Tämä kirjallisuuskatsaus tutkii ihmisoikeuksien ja sosiaalityön suhdetta, sitä, miten sosiaalityö voi edistää ihmisoikeuksien toteutumista kansainvälisessä viitekehyksessä.