Viestinnän rooli työnantajamielikuvan rakentumisessa - Toivanen, Anniina (2024)
Tämä Pro gradu -tutkielma pyrkii selvittämään mahdollista yhteyttä viestinnän ja työnantajamielikuvan välillä, tutkimalla Universum-tutkimuksessa parhaiten menestyneiden yritysten viestintää ja työnantajamielikuvaa. Työnantajamielikuvaa on tutkittu vasta viime vuosina enemmän ja se on mielenkiintoinen ilmiö vahvojen organisaatioiden hallitessa nykymaailmaa.