Sosiaalisen median vaikuttajien itseohjautuvuus - Heikkinen, Jaana (2024)
Tämän kasvatustieteiden pro-gradututkielman tarkoituksena on tutkia sosiaalisen median vaikuttajien itseohjautuvuutta ja sitä, miten itseohjautuvuuden ulottuvuudet esiintyvät heidän työnsä toteuttamisessa. Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, millaista sosiaalisen median vaikuttajien itseohjautuvuus on teorian valossa sekä ovatko vaikuttajat itseohjautuvia. Tutkimuksen oletuksena on, että vaikuttajana työskentely vaatii yksilöltä itseohjautuvuuden eri ulottuvuuksien täyttymistä.